Výběr místa:

EFN – Evropská síť plnění

Amazon EFN: Definice, výhody a jakékoli nevýhody

Začínáte na Amazonu a hledáte typ plnění, který by z FBA vytěžil to nejlepší? Pak by pro vás mohla být Evropská síť plnění (EFN). Umožní vám ukládat v jedné zemi, ale splněním objednávky / objednávek kamkoli budete potřebovat, můžete začít rozvíjet své online podnikání. EFN vám umožňuje ukládat do jedné země, s vyžadováním pouze jednoho čísla DPH.

Stručný přehled

EFN vám umožňuje prodávajícímu s účtem „Amazon European Marketplace Account“ a je také registrován jako „Fulfillment by Amazon“ (FBA), abyste mohli svůj inventář ukládat do ONE z místních plnicích center Amazon, která se nacházejí v celé Evropě. Umožní vám plnit objednávky pocházející z jiných evropských trhů ze stejného místního fondu zásob.

EFN usnadňuje správu vašeho inventáře tím, že udržuje veškerý inventář v ONE místním bazénu, v ONE Fulfillment Center, maximalizuje vaši kontrolu a flexibilitu veškerého vašeho zboží.

Váš inventář FBA pak může být uveden na prodej na všech amazonských evropských trzích pomocí jediného prodejního účtu. Objednávky přijaté z těchto trhů budou splněny z inventáře FBA pomocí rychlé a spolehlivé EFN Amazonu.

Rychlá fakta

Amazon FBA co je to?

S EFN můžete své produkty ukládat do různých center plnění v rámci jedné země, poté budou splněny vaše místní a přeshraniční objednávky. To znamená, že můžete prodávat na všech trzích EU, i když své zboží skladujete v jedné zemi.

Kdy je to pro mě ta správná volba?

Pokud jste začínající online obchod, jedná se o skvělou službu od Amazonu, přináší vám to výhodu používání Amazonských sítí pro plnění požadavků a nemusíte své produkty ukládat v několika zemích (zatím!).

Jak mi to může prospět?

EFN vám umožní seznam vašich produktů na všech evropských trzích a zároveň vám poskytne nízké náklady na příchozí a skladování. Dále potřebujete pouze jedno číslo DPH.

Nějaké nevýhody?

Dalo by se říci, že poplatky jsou vyšší a dodací lhůty jsou o něco delší.